Bani pentru şcolile care nu au apă curentă

Bani pentru şcolile care nu au apă curentă
O parte dintre şcolile care nu au avut autorizaţie de funcţionare din cauza problemelor privind alimentarea cu apă ar putea să îşi rezolve problema cu bani de la Consiliul Judeţean (CJ) Cluj, ca urmare a unei declaraţii a inspectorului şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, Valentin Cuibus.

"În bugetul Consiliului Judeţean din acest an este introdusă problema alimentării cu apă a unităţilor de învăţământ. Anul trecut s-au pierdut 500.000 de lei pentru acest lucru. Am primit în acest an 500.000 de lei pentru acest lucru. Sunt 69 de şcoli care anul trecut nu au primit autorizaţie din cauza problemelor privind alimentarea cu apă", a declarat Cuibus.

Între şcolile care au probleme cu alimentarea cu apă se numără cele din Aghireşu, Borşa, Călăţele, Ceanu, Ciucea, Gârbău, Iara, Panticeu sau Pălatca. "Suma care va fi alocată şcolilor pentru efectuarea lucrărilor va fi fixată de CJ Cluj. Suma va fi fixată în funcţie de evaluările CJ. Nu vom reuşi să le terminăm pe toate, dar sunt şanse mari ca o parte din şcoli să nu mai aibă aceste probleme la începutul anului şcolar viitor", a precizat Cuibus.

 

 

Comenteaza