Bară la bară în Floreşti: "Am avut un deja-vu că a început deja şcoala..."

Bară la bară în Floreşti: "Am avut un deja-vu că a început deja şcoala..."

Nu doar clujenii sunt captivi în trafic. Floreştenii stau şi mai rău la acest capitol, mai ales că se lucrează la reabilitarea mai multor străzi din comună. 

"Ne-a trebuit interzis spre lidl :)) (de la intersecția Eroilor cu Ioan Rus) ocolim tot satul să ajungem în zona Someșului (sau stăm în aglomerație pe Avram Iancu). De 35 de minute stau in coloana și încă nu am ieșit de pe D Mocanu", a postat un şofer o fotografie pe un cont de Facebook al celor care locuiesc în comuna clujeană Floreşti. 

Dacă până nu demult floreştenii se plângeau şi de calitatea drumurilor, acum oamenii spun că autorităţile au abordat prea cu hei rupul reparatul pe toate străzile.

"Cred că au socotit care sunt punctele cheie și au zis hai să ne apucăm de lucru simultan. (Eroilor, Cetăţii, Răzoare). Mai trebuia să asfalteze și Avram Iancu și puteam lucra de acasă", a comentat un floreştean situaţia. 

Şoferii spun că nu doare spre Cluj-Napoca e gâtuit traficul din Floreşti, ci şi spre Gilău. "Ieri am stat 55 de minute să ies din Florești... Spre Gilău".

Un alt şofer spune că s-a temut în această dimineaţă că s-a terminat vacanţa şi a început şcoala: "De aceea era dezastru peste tot dimineaţă de am avut un deja-vu că a început deja şcoala..."

Comenteaza