Bărbat, agresat şi ameninţat în centrul Clujului. În toiul nopţii

Bărbat, agresat şi ameninţat în centrul Clujului. În toiul nopţii
Polițiștii clujeni au depistat și reținut pentru 24 de ore un scandalagiu care ar fi tulburat grav ordinea și liniștea publică prin faptele sale.

Bărbatul, un clujean de 22 de ani, ar fi amenințat și agresat fizic un alt bărbat în data de 24 martie, în jurul orei 01:45, pe strada David Ferenc. De asemenea, el a distrus şi sistemul de închidere al unei societăți comerciale din zonă.

"În urma investigațiilor efectuate și a probatoriului administrat rezultă faptul că bărbatul, prin comportamentul său, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi adus atingeri grave demnității persoanelor prezente, fapt pentru care a fost dispusă cercetarea acestuia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice", au transmis reprezentanţii inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 

Scandalagiul a fost prins duminică în incinta un complex comercial din centrul municipiului, poliţiştii luând măsura reţinerii sale pentru 24 de ore. Cercetările continuă sub coordonarea unității de parchet competente.

 

Comenteaza