Bărbat arestat la Cluj după ce și-a amenințat fosta iubită cu pistolul și i-a făcut zob mașina

Bărbat arestat la Cluj după ce și-a amenințat fosta iubită cu pistolul și i-a făcut zob mașina
| Foto: dejeanul.ro

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce și-a amenințat fosta iubită cu un pistol, iar ulterior i-a distrus mașina, lovind-o în mod repetat cu autoturismul său. 

Incidentul a avut loc marți după-amiaza, pe o stradă din Dej.

O femeie în vârstă de 40 de ani de lângă Cluj-Napoca se afla în vizită la cineva în Dej. Fostul ei iubit, un bărbat cu 10 ani mai tânăr, originar din București, a aflat unde se află aceasta și, deranjat că femeia a întrerupt orice contact, ba, mai mult, că s-a dus în vizită la o altă persoană, a condus zeci de kilometri fără permis pentru a încerca să discute cu ea.

Conversația, însă, nu a fost una tocmai pașnică, iar bărbatul gelos a început să-i adreseze expresii jignitoare, a amenințat-o cu un pistol neletal și, pentru ca scandalul să fie complet, individul s-a urcat din nou la volan și a început să lovească în mod repetat mașina femeii cu autoturismul său.

Imediat după scandal, bărbatul s-a facut nevăzut. Potrivit dejeanul.ro, polițiștii au pornit pe urmele sale, reușind să-l găsească pe o stradă din Cluj-Napoca, unde a fost imobilizat și reținut pentru 24 de ore. Miercuri magistrații clujeni au decis să-l trimită pe bărbat în arest pentru 30 de zile.

Comenteaza