Bărbat arestat pentru că ar fi furat din mai multe case și garaje subterane în Mărăști

Bărbat arestat pentru că ar fi furat din mai multe case și garaje subterane în Mărăști
| Foto: pixabay

Un bărbat, bănuit de spargerea mai multor case, a fost arestat preventiv pentru furt calificat. Acesta a reușit să pună mâna pe mai multe obiecte valoroase.

Polițiștii clujeni au reținut un bărbat, în data de 5 martie, pentru 24 de ore, bănuit de furt calificat.

Acesta, în vârstă de 41 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, ar fi pătruns, în perioada 30-31 ianuarie, în garajul subteran al unei case din cartierul Mărăști. De acolo ar fi furat obiecte în valoare de 400 de lei.

De asemenea, dintr-o parcare subterană a unui alt imobil ar fi furat dintr-o boxă un laptop, estimat la 800 de euro.

„Totodată, la data de 1-2 martie, cel în cauză ar fi sustras mai multe obiecte vestimentare dintr-un imobil situat pe strada Fabricii de Zahăr, iar ulterior, la data de 5 martie, ar fi revenit la același imobil, de unde ar fi sustras alte obiecte vestimentare, în valoare de circa 3.700 de lei” au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Instanța de judecată a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza