Bărbat din Cluj prins la volan cu alcoolemie uriașă. A fost oprit la timp înainte să provoace un accident

Bărbat din Cluj prins la volan cu alcoolemie uriașă. A fost oprit la timp înainte să provoace un accident
| Foto: Arhiva / stiripiatraneamt.ro

Un bărbat de 60 de ani care conducea o mașină în localitatea Codor, județul Cluj, a fost oprit de polițiști și testat cu aparatul etilotest.  

Polițiștii din Dej au oprit, în data de 16 iulie, în jurul orei 13:20, pentru control un conducător auto de 60 de ani, municipiul Dej, în timp ce se deplasa cu mașina în localitatea Codor.

“În cadrul verificărilor, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei”, a transmis IPJ Cluj.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal și este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, în aceeași dată, în jurul orei 16:44, polițiștii au depistat pe strada Piața 16 Februarie din municipiu, un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani, din același municipiu, deși consumase alcool.

La testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat concentrația de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Comenteaza