Bărbat din Cluj, prins la volan fără permis. A refuzat testarea cu etilotestul și s-a ales cu dosar penal

Bărbat din Cluj, prins la volan fără permis. A refuzat testarea cu etilotestul și s-a ales cu dosar penal
| Foto: presăMS

Un bărbat de 41 de ani, din comuna Călățele, județul Cluj, a fost reținut de polițiști. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și nu avea carnet de conducere.

Polițiștii din Huedin au dispus, în data de 9 iulie 2023, reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat din comuna Călățele, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

“Autoturismul condus de acesta a fost interceptat la aceeași dată, în jurul orei 21.35, pe DN1R, în localitatea Călățele. În cadrul verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu este posesorul unui permis de conducere. Totodată, bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și implicit să-i fie recoltate mostre biologice”, a transmis IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, pe numele acestuia, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. 

Comenteaza