Bărbat din Cluj, rănit într-un accident pe autostrada A1. Elicopterul SMURD a intervenit

Un accident rutier s-a produs joi, pe autostrada A1, pe sensul de mers Ilia – Deva. Un autoturism condus de un clujean, ce avea cuplată o remorcă, a acroșat parapetul de siguranță.

Accidentul a avut loc joi, 17 august, în jurul orei 13:20, pe A1 sensul de mers Ilia – Deva, unde un bărbat de 65 de ani, din județul Cluj, care conducea un autoturism a pierdut controlul volanului și a acroșat parapetul metalic de protecție al autostrăzii. 

“La data de 17 august 2023, în jurul orei 13:20, un bărbat de 65 de ani, din județul Cluj, care conducea un autoturism ce tracta o remorcă pe A1, din direcția Holdea-Deva, în apropierea comunei Șoimuș, a pierdut controlul volanului și a acroșat parapetul metalic de protecție al autostrăzii. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a bărbatului. Acesta se afla singur în autoturism”, a transmis IPJ Hunedoara.

Pompierii Secției Ilia au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. De asemenea, a intervenit și elicopterul SMURD.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal. 

Comenteaza