Bărbat în vârstă, găsit spânzurat într-un garaj, lângă Cluj

Bărbat în vârstă, găsit spânzurat într-un garaj, lângă Cluj
Vecinii cred că bătrânul, care era bolnav de mai mult timp, nu a mai putut suporta situația.

Un bărbat în vârstă de 78 de ani din Dej a fost găsit miercuri seară, în jurul orei 20:30, fără suflare.

Tragedia s-a petrecut într-un garaj situat pe strada Gladiolelor din municipiul Dej, macabra descoperire fiind făcută chiar de ginerele bărbatului. Acesta și-a găsit socrul spânzurat în garajul situat în apropierea blocului în care locuia, conform dej24.ro.

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță, dar și polițiștii criminaliști. Din păcate, personalul medical nu a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, decesul survenind de mai multe ore.

Potrivit vecinilor, bărbatul ar fi recurs la gestul necugetat din cauza problemelor de sănătate care, se pare, erau destul de grave. Acesta se tot plângea în ultima vreme cunoscuților că nu mai rezistă situației actuale.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza