Bărbat lovit în zona capului și jefuit de bani în Cluj-Napoca. Agresorul a fost arestat preventiv

Bărbat lovit în zona capului și jefuit de bani în Cluj-Napoca. Agresorul a fost arestat preventiv

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut de polițisti după ce acesta ar fi lovit în cap un bărbat și i-ar fi furat bunurile. 

Polițiștii clujeni au dispus, în data de 10 iulie 2023, reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 25 de ani, bănuit că ar fi agresat fizic un bărbat pentru a-i sustrage bunurile și banii.

“La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 14.30, tânărul ar fi urmărit un bărbat de 53 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care traversa calea ferată în zona triajului Cluj-Napoca Est. Acolo, i-ar fi aplicat o lovitură în zona capului, reușind astfel să intre în posesia bunurilor pe care bărbatul le purta asupra sa.

La aproximativ două ore de la sesizare, în urma investigațiilor efectuate cu celeritate, polițiștii l-au identificat și depistat pe tânărul de 25 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii și au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă”, a transmis IPJ Cluj.

În cursul zilei de marți, 11 iulie, acesta a fost prezentat instanțe, fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. 

Comenteaza