Bărbat sfâșiat de câini într-un cartier din Câmpia Turzii

Bărbat sfâșiat de câini într-un cartier din Câmpia Turzii

Doi câini de talie mare, similari câinilor ciobănești, au sfâșiat un bărbat din Câmpia Turzii, care locuiește în zona cartierului Șarât. Bărbatul a fost mușcat grav de mână și de picior. Incidentul s-a petrecut ieri, în apropierea terasamentului căii ferate.

Bărbatul a mers la Spitalul din Câmpia Turzii, unde i s-a administrat un vaccin antitetanos și i s-au cusut rănile. Ulterior, a fost dus la Cluj-Napoca, de către un vecin, unde i s-a făcut un vaccin antirabic. El este obligat să facă acest vaccin periodic, conform recomandărilor medicului infecționist.

„Nu vreau decât să știu dacă sunt vaccinați, dacă sunt sănătoși, asta mi-au cerut și doctorii să aflu, dacă sunt vaccinați. Din două în două zile merg la pansat la chirurgie. Mi-au făcut și o mică incizie la picior pentru a curăța rana după care, la mână, o să fiu operat pentru tendonul smuls. Vrem să știm ai cui sunt câinii. Fiind pe zona CFR am solicitat și ajutorul poliției TF care ne-a acordat tot sprijinul pentru găsirea stăpânilor dar nu au găsit nimic până acum. Atenţie, câinii au proprietar, nu sunt vagabonzi”, a declarat persoana mușcată, conform Ziarul 21.

Din păcate, acesta nu a fost un caz singular. Tot ieri, un alt bărbat a fost atacat în zona cartierului Șarât. Acesta se afla pe biciletă, în zona fabricii de pâine și a fost mușcat de picior, scrie TurdaNews.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza