Bărbat suspectat de spargerea unei locuinţe, prins de poliţişti la volanul unei maşini furate

Bărbat suspectat de spargerea unei locuinţe, prins de poliţişti la volanul unei maşini furate
Un bărbat suspectat că a dat o spargere de 70.000 de lei într-o locuință din Huedin a fost prins, ieri, de poliştii clujeni fără permis la volanul unui autoturism furat.

"Ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Cluj-Napoca l-au depistat pe Mihai N. de 33 ani, din Cluj-Napoca în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul figura furat din data de 23 iunie de pe raza judeţului Suceava. Autoturismul indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj pentru continuarea cercetărilor", se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ.

De asemenea, bărbatul este suspectat că a furat bunuri în valoare de 70.000 de lei dintr-o locuinţă, în Huedin.

"Fapta constă în aceea în cursul lunii septembrie 2012 a pătruns într-o locuinţă şi din interior a sustras bani, telefoane mobile şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de 70 .000 lei, nerecuperat", spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Clujeanul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt calificat, punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Cluj.

Comenteaza