Bărbatul dat dispărut încă de duminică a fost găsit MORT

Bărbatul dat dispărut încă de duminică a fost găsit MORT

Polițiștii clujeni au apelat la ajutorul cetățenilor pentru a găsi un bărbat de 58 de ani din comuna Cojocna care a plecat voluntar de acasă, duminică 24 iulie și nu a mai revenit la domiciliu. Marți i-a fost găsit corpul neînsuflețit în apropierea unui drum de lângă Cojocna. 

La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropierea drumului dintre localitățile Cojocna și Boj Cătun, pe câmp, a fost găsită o persoană de sex masculin, ce pare a fi decedată.

În baza sesizării, polițiștii deplasați la fața locului, în prezența echipajului medical, au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoana decedată este un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Cojocna, plecat voluntar de la domiciliu la data de 24 iulie a.c., în jurul orei 05.30.

De asemenea, cu ocazia examinării vizuale a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violență. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 

Citește și: L-AȚI  VĂZUT? Bărbat dispărut din Cojocna

Comenteaza