Bariera de pe Tăietura Turcului a blocat circulaţia până pe strada Donath în Cluj-Napoca. "E batjocură curată"

Bariera de pe Tăietura Turcului a blocat circulaţia până pe strada Donath în Cluj-Napoca. "E batjocură curată"

Pe strada Donath din municipiul Cluj-Napoca s-au creat blocaje în trafic miercuri dimineaţa. Cauza ar fi nu doar începutul şcolii, ci timpii aberanţi de la bariera de trecere peste calea ferată de pe Tăietura Turcului, care a fost lăsată 40 de minute.  

Şoferii din Cluj s-au anunţat pe pagina de Facebook Info Trafic în dimineaţa de miercuri, 22 septembrie să evite strada Donat. "Staţionăm de 10-15 minute înainte de Tăietura Turcului! Evitaţi zona!"

Se pare că motivul blocajului de pe Donath era mai la deal. "Oare e defectă bariera de la Tăietura Turcului? E lăsată de 40 de minute… între timp a trecut un tren, apoi o locomotivă, apoi înca un tren… îl aşteptăm pe urmatorul…", au anunţat alţi parrticipanţi la trafic. 

Oamenii spun că ar trebui reglaţi timpii de aşteptare la barieră. "Nu se poate evita circulaţia de pe calea ferată! Clar! Dar bariera se poate ridica şi coborâ de câte ori e necesar! Nu închizi bariera o oră în orele de vârf!"

"Niciodată nu am înţeles, de ce trebuie lăsată o barieră cu 5-10 minute înainte să vină efectiv trenul???? Dacă ar fi vorba de TGV-ul din Franţa.... dar aşa? De parcă în intersecţii s-ar face roşu la unii cu 5 minute înainte să se facă verde la ceilalţi... Dă-o în mama naibii de treabă. În secolul XXI când sunt extrem de multe lucruri moderne, CFR se bazează pe nişte senzori mecanici puşi cu 10 km în faţa barierelor? E batjocură curată într-un oraş sufocat indirect de imobiliari şi de către automibilişti", a comentat postarea un şofer. 

Comenteaza