Barmaniţă din Unguraş, bătută de un client până ce şi-a pierdut cunoştinţa

Barmaniţă din Unguraş, bătută de un client până ce şi-a pierdut cunoştinţa
O femeie de 46 de ani care lucra la un bar din localitatea clujeană Unguraş a fost găsită inconştientă după tejgheaua localului. Conform poliţiştilor, femeia ar fi fost bătută de un client.

"La data de 8 iunie, ora 18:55, la Poliţia Municipiului Dej s-a primit o sesizare despre faptul că o femeie de 46 ani din comuna Unguraş, judeţul Cluj, angajata unui bar din localitate ar fi fost găsită în stare de inconştienţă, fiind căzută după tejgheaua barului.

Cu ocazia acordării îngrijilor medicale de către personalul medical, aceasta ar fi afirmat că a fost victima unei agresiuni corporale, fiind lovită de către o persoană necunoscută de sex bărbătesc. 

Din cercetările efectuate până în prezent rezultă că ultimul client a plecat din bar în jurul orelor 18:15, fără a fi semnalate fapte de violenţă, iar după această oră în local nu a mai intrat niciun client", transmit reprezentaţii Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Cluj.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

 

 

Etichete
Comenteaza