Bătaie în Floreşti: i-a spart capul cu ciocanul, riscă închisoarea

Bătaie în Floreşti: i-a spart capul cu ciocanul, riscă închisoarea
Poliţiştii clujeni din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au început urmărirea penală faţă de un bărbat de 60 ani din comuna Floreşti, suspect de tentativă la omor calificat.

Poliţiştii au fost sesizaţi aseară la ora 19.20 despre faptul că în Florești un bărbat de 51 ani a fost victima unei agresiuni.

La locul producerii faptei s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, care în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că P. A. de 60 ani, din comuna Florești, pe fondul unui conflict spontan, i-ar fi aplicat lui P. I., de 51 ani, domiciliat tot în comună, o lovitură cu un ciocan în zona capului, provocându-i leziuni care au necesitat transportarea de urgență a victimei la UPU 1 Cluj.

În urma evaluărilor medico-legale efectuate, s-a concluzionat că leziunile provocate necesită aproximativ 60 zile de îngrijiri medicale şi că au pus în primejdie viața victimei, astfel că autorul agresiunii e acum cercetat penal pentru tentativă de omor calificat. A fost reţinut pentru 24 ore cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

UPDATE Judecătorii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 29 zile.

Etichete
Comenteaza