Bătaie în public, în Piaţa Muzeului. Din doi pumni, victima s-a trezit cu maxilarul rupt în două locuri

Bătaie în public, în Piaţa Muzeului. Din doi pumni, victima s-a trezit cu maxilarul rupt în două locuri
Culmea, niciunul dintre numeroşii martori ai incidentului nu a sunat la poliţie sau la ambulanţă.

Ionuţ, un agent de vânzări din Cluj-Napoca în vârstă de 29 de ani, a participat săptămâna trecută, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la onomastica şefului său, care a avut loc într-un local din Piaţa Muzeului.

Acesta, fiindcă era de serviciu în ziua de sâmbătă, a ieşit din local la ora 3 dimineaţa, cu gândul să prindă câteva ore de somn până se va duce la muncă, în timp ce colegii şi şeful lui au rămas în continuare, fără să aibă habar ce urma să se petreacă afară cu el.

Acolo, chiar în faţa localului, acesta s-a întâlnit cu un cunoscut cu care avea o dispută mai veche şi, în timp ce se certau, la un semn al bărbatului un prieten de-al său a venit, din spate, şi i-a aplicat lui Ionuţ, cu putere, doi pumni în figură.

„M-am prăbuşit la pământ, ca fulgerat. Apoi m-am ridicat cu greutate şi m-am deplasat până la un taxi, care m-a transportat la UPU, fiindcă niciunul din cei prezenţi acolo, destul de numeroşi, în ciuda orei înaintate, nu a catadixit să sune la poliţie sau salvare", arată tânărul. 

La UPU medicii i-au acordat primul ajutor, după care l-au transferat la Clinica de Chirurgie Maxilofacială, cu dublă fractură de maxilar, unde l-au supus de urgenţă unei intervenţii chirurgicale.

Abia miercuri, 22 iulie, după patru zile de internare, tânărul a fost externat, iar joia acesta s-a prezentat la IML unde, după ce l-au consultat, medicii legişti i-au recomandat 45 de zile de îngrijiri medicale.

Pe baza certificatului eliberat, tânărul se va prezenta pe parcursul zilei de azi sau mâine - spune el, în funcţie de starea lui de sănătate - pentru a întocmi plângere penală împotriva agresorului şi a celui care l-a instigat pe acesta împotriva sa.

Comenteaza