Update Bătaie între mai mulți bărbați într-un sat din Cluj. Jandarmii i-au asaltat pe bătăuși

Bătaie între mai mulți bărbați într-un sat din Cluj. Jandarmii i-au asaltat pe bătăuși
| Foto: infoneamt

Un scandal s-a iscat la Sărbătoarea Crescătorilor de Animale de la Soporul de Câmpie, comuna Frata, județul Cluj.

Bătaia a avut loc sâmbătă, 30 septembrie 2023, în satul Soporul de Câmpie. Din spusele martorilor, mai mulți bărbați și-au împărțit pumni și picioare.

Una dintre persoanele implicate în conflict a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar altă persoană a fost reținută de către jandarmii prezenți la Sărbătoarea Crescătorilor de Animale, spun unii martori pentru TurdaNews.

De asemenea, bărbații s-ar fi luat la bătaie din cauza unui live de pe TikTok, conform sursei citate.

Doi bărbați implicați în conflict au fost duși, duminică, 1 octombrie, la Judecătoria Turda unde s-a dispus pe numele acestora arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Update: Ce spune IPJ Cluj despre respectivul scandal

"La data de 30 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Secția 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați cu vârste de 20, respectiv 45 de ani, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că în data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 13.30, în timp ce se în cadrul unui eveniment public, desfășurat în localitatea Soporu de Câmpie, cei doi bărbați, însoțiți de alte 2 persoane de sex masculin, l-ar fi agresat fizic pe un tânăr de 25 de ani, căruia i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, dar și cu obiecte contondente, ca urmare a unor discuții în contradictoriu cu privire anumite materiale publicate pe o rețea de socializare.

În urma probatoriului administrat, la data de 30 septembrie a.c. polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 20 de ani și a bărbatului de 45 de ani, ambii din județul Alba, iar în cursul zilei de ieri, 1 octombrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda a dispus pe numele acestora măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza