"Bătaie" mare pe posturile de ajutor șef de post în Cluj. Câți candidați sunt pe un loc

"Bătaie" mare pe posturile de ajutor șef de post în Cluj. Câți candidați sunt pe un loc

Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a scos la concurs 8 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă, din sursă externă.

164 de candidați s-au înscris la concurs, pentru cele 8 posturi de ajutor șef de post, ceea ce înseamnă 20,5 candidați pe un loc.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://cj.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

În perioada 11 - 19 octombrie, candidații ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice. La data de 23 octombrie va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza