Bătaie şi geamuri sparte în Floreşti. Autorul e un şofer beat

Bătaie şi geamuri sparte în Floreşti. Autorul e un şofer beat
Un tânăr de 24 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, ub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Din cercetări a rezultat că, la data de 10 ianuarie, în jurul orei 00:30, cel în cauză ar fi avut un conflict spontan cu două persoane, pe strada Eroilor, din Florești. Astfel, bărbatul i-ar fi amenințat pe cei doi și l-ar fi agresat fizic pe unul dintre ei. De asemenea, acesta le-ar fi spart geamurile autovehiculelor celor doi bărbați, care erau oprite pe strada respectivă.

La fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul se afla sub influența alcoolului, având o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Întrucât acesta avea calitate de conducător auto, a fost condus la unitatea medicală petru recoltarea probelor biologice și stabilirea gradului de alcoolemie în sânge.

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea bărbatului, urmând a fi prezentat magistraților pentru luarea altor măsuri preventive.

Comenteaza