Bătaie soră cu moartea: un nepot minor și-a snopit în bătaie bunicul

Bătaie soră cu moartea: un nepot minor și-a snopit în bătaie bunicul
Un bătrân de 73 de ani a ajuns miercuri în stare gravă la spital, după ce a fost snopit în bătaie de nepotul său.

Nefericita întâmplare a avut loc într-o garsonieră din cartierul Dealul Florilor din Dej, unde bătrânul locuia împreună cu soția sa și nepotul său de 17 ani. 

Potrivit dejeanul.ro, nu era ceva neobișnuit ca nepotul să-și agreseze bunicul, dar de această dată lucrurile au escaladat la cote neașteptate. De față cu bunica sa, acesta i-ar fi aplicat bătrânului mai multe lovituri, mare parte dintre ele în zona capului, fără ca bătrâna să poată interveni. Poliţiştii au precizat că asaltul a avut loc pe fondul consumului de alcool.

Întrucât bătrânul se simțea rău, a doua zi, fiul venit în vizită a chemat ambulanța, care l-a transportat la Spitalul Municipal Dej, de unde a fost trimis mai departe la Clinica de Neurologie din Cluj-Napoca. În urma investigaţiilor medicale, s-a stabilit că leziunile suferite de victimă ar necesita pentru vindecare între 70-80 de zile de îngrijiri medicale şi i-ar fi pus bărbatului viaţa în pericol.

UPDATE: Agresorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. În cauză, cercetările continuă  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămare corporală", faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comenteaza