Bătrân de 89 de ani, tâlhărit de o sumă mare de bani, în Dej. Victima a fost transportată la spital

Bătrân de 89 de ani, tâlhărit de o sumă mare de bani, în Dej. Victima a fost transportată la spital
| Foto: arhiva

O persoană în vârstă de 89 de ani din municipiul Dej a fost agresată fizic în plină stradă de către un bărbat de 39 de ani.  

Poliția din Dej au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 39 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii au fost sesizați, în data de 16 august 2023, în jurul orei 21:45, prin apel la 112, despre faptul că un bătrân se află căzut pe o stradă din municipiul Dej și este posibil ca acesta să fi fost agresat și furat de bunuri.

“Polițiștii au demarat de îndată cercetări, identificând  victima, respectiv un bărbat, în vârstă de 89 de ani, din municipiul Dej, care a fost transportat la spital de către un echipaj medical. S-a stabilit că bărbatul a fost agresat de către o persoană necunoscută și deposedat de suma de 5.000 de lei. În continuare, polițiștii de investigații criminale au efectuat activități operative pentru depistarea autorului și tragerea la răspundere a acestuia.

Astfel, în urma informațiilor obținute, a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracțiunii, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Mureș”, a transmis IPJ Cluj.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 85%.  
 

Comenteaza