Bătrân luat la "ocazie" și tâlhărit la drumul mare, lângă Cluj. Suspecții au fost reținuți

Bătrân luat la
Bărbații acuzati ca ar fi agresat și tâlhărit un batrân pe care l-au transportat cu mașina, au fost reținuți de polițiștii clujeni.

Bărbatul de 76 ani din comuna Chiuiești, județul Cluj a sesizat Poliția despre faptul că, în martie ar fi fost transportat spre domiciliu cu un autoturism în care se aflau mai multe persoane necunoscute care l-au agresat și i-au sustras un portofel în care avea bani.

Victima susține că, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Dej, în dreptul său a oprit un autoturism în care se aflau mai multe persoane ce au afirmat că îl cunosc și s-au oferit să-l transporte la domiciliu.

La un moment dat, șoferul ar fi virat pe un drum lăturalnic, pe un teren viran, unde doi dintre ocupanții autoturismului l-ar fi imobilizat pe bărbatul de 76 de ani, iar șoferul i-ar fi sustras din buzunar portofelul în care se afla o sumă modică de bani, apoi l-au abandonat în câmp.

Polițiștii au i-au identificat și reținut doi suspecți, un bărbat de 31 de ani și unul de 39 de ani, ambii din Târnăveni, județul Mureș. 

"Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente", se precizează în comunicatul IPJ Cluj.

Comenteaza