Bătrânică, atacată în miez de noapte de un fost angajat. Intenţia acestuia a fost, fără îndoială, jaful

Bătrânică, atacată în miez de noapte de un fost angajat. Intenţia acestuia a fost, fără îndoială, jaful
Culmea, bărbatul victimei dormea în altă cameră şi n-a putut interveni.

Viorica H. din comuna Ciucea deţine împreună cu soţul său un gater chiar în localitate. Aflată marţi dimineaţă pe coridoarele IML Cluj, aceasta povesteşte că la începutul săptămânii trecute a trecut prin cel mai greu moment al vieţii sale, după ce un fost angajat, un bărbat în vârstă de 24 de ani, a încercat s-o jefuiască în miez de noapte.

"Mă odihneam pe o laviţă când, pe la ora unu noaptea, am auzit deschizându-se uşa de la hol. M-am gândit: ce s-o fi întâmplat? şi m-am dus într-acolo. Brusc, m-am trezit apucată de gât şi trântită dintr-o uşă într-alta de un vechi angajat de-al nostru, Gheorghe. I-am zis să iasă afară - fiindcă l-am recunoscut de la lumina stâlpului, de-afară - însă el, drept răspuns, m-a trântit de calorifer şi a fugit", arată, încă îngrozită, femeia în vârstă de 69 de ani.

Aceasta s-a prezentat a doua zi la şeful de post din comună poliţistul a liniştit-o spunându-i că nu l-a arestat pe tânăr fiindcă respectivul nu reuşise să-i fure nimic, astfel că nu are motive să-l pună sub acuzare.

Însă aflând copiii femeii de eveniment - care erau în concediu în momentul producerii faptei - duminică, după ce s-au întors acasă, au trimis-o pe Viorica la IML Cluj, pentru a procura documentele necesare întocmirii plângerii penale împotriva atacatorului.

Ce-i drept cu mare întârziere, urmele agresiunii dispărând în mare măsură. "Chiar dacă a trecut deja o săptămână de atunci, parcă mă dor din ce în ce mai tare picioarele, unde m-a lovit - şi gâtul", mărturiseşte, îngrijorată, femeia.

După ce-au examinat-o medicii legişti clujeni i-au eliberat un cerificat în care-i recomandă victimei două zile de îngrijri medicale. "Mai mare ruşinea să păţesc aşa ceva, de la un angajat de-al nostru, care munceşte la noi de ani de zile - şi pe care l-am tratat ca pe un membru al familiei", declară, la plecare, femeia.

Comenteaza