Bătut de iubită pentru a nu ştiu câta oară. Ieri, femeia i-a spart bărbatului arcada cu un pumn

Bătut de iubită pentru a nu ştiu câta oară. Ieri, femeia i-a spart bărbatului arcada cu un pumn
Aceasta nu accepta, în ruptul capului, despărţirea de turdean.

Bărbatul, din Turda, un om înalt, longilin, între două vârste, aşteaptă stingher să fie consultat de medicii legişti. Prezintă deasupra ochiului stâng o rană prospăt închisă, care atestă fără urmă de îndoială că arcada lui a fost recent spartă.

Culmea coincidenţei, lângă el se află o tânără femeie, însoţită de un băieţel, care a fost agresată, zilele trecute, de către soţ. Prezentă la rândul ei la I.M.L. Cluj pentru a obţine un certificat medico-legal.

Din vorbă-n vorbă, aflăm că bărbatul a păţit o întâmplare aproape incredibilă, de-a dreptul caraghioasă, şi de aceea se fereşte să-şi dezvăluie identitatea sau să se lase fotografiat. Ne povesteşte, cu gura parcă încleştată, cu obidă, că de data aceasta i-a ajuns cuţitul la os şi nu mai poate suporta violenţa extremă a fostei sale iubite.

"De săptămâni de zile îi tot spun că vreau să ne despărţim, iar ea sare de fiecare dată la bătaie. Ieri, ne aflam într-un loc public şi când i-am spus să încheiem totul amiabil aceasta pe neaşteptate mi-a tras un pumn în ochi. Atât de tare încât mi-a ţâşnit sângele, ca dintr-o arteziană", mărturiseşte acesta, anxios.

Cu toate acestea surprindem în privirea sa şi o anumită doză de mândrie, pentru că a fost capabil să determine o femeie să se îndrăgostească în aşa hal de persoana sa. Insistăm să ne dea mai multe elemente legate de întâmplare.

Însă - modest, misterios, cu aer uşor damnat, asemeni unui cavaler din alte epoci - bărbatul evită s-o facă. Se mulţumeşte să spună doar atât: „Am s-o reclam la poliţie, imediat ce plec de aici, pe baza certificatului - şi poate în felul ăsta va căpăta ceva frică. Nu înţelege că tot ce-a fost între noi a trecut. Mă hărţuieşte îngrozitor, cu telefoane, ameninţându-mă că mă omoară dacă nu ne-mpăcăm", arată, mai departe, turdeanul.

După ce l-au consultat, medicii i-au recomandat acestuia trei zile de îngrijiri medicale.

Comenteaza