Bătuţi-măr de nişte tineri înfierbântaţi, aflaţi la o nuntă, în faţa cantinei „Agronomia”

Bătuţi-măr de nişte tineri înfierbântaţi, aflaţi la o nuntă, în faţa cantinei „Agronomia”
Totul a început după ce maşina celor două victime a fost lovită de aceştia, la semafor.

Florin Lorincz are 31 de ani şi face taximetrie de cinci ani la Cluj-Napoca. El spune că are ocazia, în turele sale de noapte, să întâlnească situaţii care de care mai ciudate, însă ce i s-a întâmplat - lui şi familiei sale - în noaptea de sâmbătă 16 mai, la orele 22:20, întrece orice închipuire.

"Ne întorceam, împreună cu soţia, cumnata şi cumnatul de la o nuntă, îndreptându-ne spre Floreşti, unde locuim. Soţia se afla la volan. Am oprit la semafor, pe strada Moţilor nr. 73, în dreptul cantinei <Agronomia>. În local era în plină desfăşurare o nuntă şi am observat cum, chiar pe trotuar, trei-patru tineri se certau între ei. La un moment dat, un băiat s-a desprins din grup şi s-a repezit la maşina noastră, începând să-i dea şuturi. La care cumnatul meu a întredeschis parbrizul de la portieră şi l-a întrebat pe tânărul agitat de ce face asta", începe, cătrănit, bărbatul.

Din păcate, răspunsul tânărului a fost şi mai violent: i-a dat cumnatului un pumn, prin parbriz, rănindu-l serios în dreptul feţei. Ca urmare, taximetristul a coborât din maşină să aplaneze conflictul, moment în care grupul s-a năpustit asupra sa, administrându-i o ploaie de lovituri, la ochi şi în zona urechii. L-au bătut, pe rând, lăsându-l lat în mijlocul străzii, chiar pe banda circulabilă.

Apoi grupul, căruia i s-au mai adăugat câţiva nuntaşi, s-a repezit şi la maşina unui taximetrist, aflată în spate, rupându-i bara de protecţie. Bărbaţii au sunat de urgenţă la numărul de urgenţă 112, iar Poliţia a sosit la faţa locului după aproximativ cincisprezece minute de la primirea apelului. Şi, în miez de noapte, cei doi bărbaţi s-au deplasat la U.P.U., unde au primit îngrijiri medicale.

Astăzi, doar unul dintre ei, Lorincz, s-a prezentat la I.M.L. Cluj, pentru certificat medico-legal, urmând ca şi cumnatul său să apară peste câteva ore. Pe lângă soţia lui Florin Lorincz, cea care se afla la volan şi care a depus chiar în acea noapte plângere pentru distrugere, acelaşi lucru l-a făcut şi taximetristul care s-a ales cu bara distrusă.

"Din fericire, n-a fost prea greu să aflăm cine sunt făptaşii, fiindcă maşina lor era parcată chiar în faţa localului şi le-am notat numărul. Însă ce-i mai rău e faptul că maşina în care ne aflam noi, cea cu parbrizul distrus, îi aparţine soacrei şi acum zace-n garaj cu folie, în loc de parbriz", declară, în încheiere, Lorincz.

Până vor depune plângere pentru agresiune cei doi cumnaţi, la Poliţie au ajuns deocamdată doar plângerile conducătorilor auto privind distrugerea autoturismelor în acea noapte. "O conducătoare auto şi un conducător auto au sesizat poliţia cu privire la faptul că pe data de 16 mai, la ora 22.15, persoane necunoscute, prin lovire cu pumnii şi picioarele, le-au avariat autovehiculele. Pagubele produse vehiculului condus de femeie sunt de aproximativ 300 de lei, iar cele cauzate autoturismului condus de bărbat, de circa 450 de lei. Poliţia continuă cercetările în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere," a declarat pentru Ziua de Cluj Simona Vîrci, purtătorul de cuvînt al I.P.J. Cluj.

Comenteaza