Beat la volan, un şofer şi-a pus viaţa în pericol, a omorât o persoană şi a rănit alte două

Beat la volan, un şofer şi-a pus viaţa în pericol, a omorât o persoană şi a rănit alte două
Un grav accident de circulaţie, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor trei, a avut loc în această dimineaţă pe fondul consumului excesiv de alcool.

Tragedia a avut loc la ora 04:37 la intersecţia străzii Traian cu Petru Maior din Câmpia Turzii.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 27 de ani din localitatea mai sus menţionată ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare într-o curbă la dreapta şi a pătruns pe contrasens. În acest context, a intrat în coliziune frontală cu un gard din beton care susţine terasamentul căii ferate.

În urma impactului, un pasager de acceaşi vârstă cu şoferul a decedat, iar conducătorul auto şi alţi doi pasageri au fost răniţi, fiind transportaţi la unităţi medicale pentru acordarea îngrijirilor medicale şi investigaţii.

"Accidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice, rezultatul testării conducătorului auto, cu aparatul alcooltest, fiind pozitiv", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale.

 

Comenteaza