Bebeluș găsit mort printre gunoaie în zona Pata Rât! Polițiștii o caută pe mama copilului

Bebeluș găsit mort printre gunoaie în zona Pata Rât! Polițiștii o caută pe mama copilului
| Foto: digi24.ro

Descoperire macabră la o groapă de gunoi din Cluj, unde angajații care lucrează la sortarea deșeurilor au găsit un bebeluș decedat. Polițiștii clujeni fac cercetări și apelează la cetățeni pentru a obține informații legate de identitatea femeii care a născut copilul.

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, la data de 14 februarie, în jurul orei 14.20, despre faptul că, în contextul manipulării deșeurilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona rampei de deșeuri din Pata Rât a fost găsit cadavrul unui nou-născut. 
 
"La locul indicat s-a deplasat de urgență o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Serviciului Criminalistic, pentru a desfășura cercetarea la fața locului. Nașterea nou-născutului a fost la termen și ar fi survenit cu aproximativ 4-5 zile în urmă. Cauza morții urmează a fi stabilită de către Institutul de Medicină Legală, în urma necropsiei și a examenelor de laborator", a transmis IPJ Cluj.

Cercetările sunt efectuate în continuare pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul minorului, cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Polițiștii cer ajutorul cetățenilor care dețin informații legate de femeia care a născut copilul.

"În contextul acestui tragic eveniment, adresăm comunității rugămintea de a veni în sprijinul anchetei, în cazul în care dețin informații care ar putea ajuta la stabilirea identității femeii care a dat naștere copilului.Precizăm că apelul nostru nu este adresat doar cetățenilor din cadrul municipiului Cluj-Napoca", au mai transmis oamenii legii.

Comenteaza