Benzinărie Lukoil jefuită de un mascat

Benzinărie Lukoil jefuită de un mascat

 

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj a informat că în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 0.15, a fost sesizat telefonic, prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că o persoană necunoscută de sex masculin, mascată, a intrat în incinta unei benzinării de pe Calea Mănăştur şi sub ameninţarea unui pistol a solicitat banii din casa de marcat, după care a fugit. Prejudiciul cauzat este de 1.400 lei.

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Gina Pop, a declarat că poliţia a fost sesizată de faptă imediat după miezul nopţii. Nimeni nu a fost rănit, iar, conform unor informaţii, este posibil ca autorul jafului să fi avut un pistol de jucărie.

 

La nivelul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca s-a constituit o echipă operativă, coordonată de şeful Poliţiei Municipiului, care s-a deplasat imediat pentru a efectua cercetarea la locul producerii faptei, a precizat IPJ. Cercetările urmează a fi continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlharie.

 

La începutul lunii în curs, casa de schimb valutar Macrogroup de pe str. I. Maniu a fost spartă şi au fost sustraşi 196.000 de lei, iar pe 13 februarie, la o agenţie a Băncii Transilvania din acelaşi cartier, Mănăştur, a avut loc un jaf armat, când două persoane mascate au intrat înarmate au sustras peste 246.000 de lei sub ameninţarea armei. Autorii jafului au reuşit să dispară într-un minut şi şase secunde.

Comenteaza