Bere cu cireşe şi iaurt cu carne, mâine într-o expoziţie la USAMV

Bere cu cireşe şi iaurt cu carne, mâine într-o expoziţie la USAMV
Expoziţie inedită la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) mâine dimineaţă: clujenii pot vedea expoziţia anuală de prezentare de produse prilejuită de susţinerea lucrărilor de licenţă din această sesiune.

 

Expoziţia are loc mâine dimineaţă de la ora 10.30 în holul din fața Amfiteatrului Bleumarin din clădirea Institutului de Științe ale Vieții.

Cadrele didactice și studenții specializărilor "Tehnologia prelucrării produselor agricole" și "Controlul și expertiza produselor alimentare" expun mâine rezultatele muncii lor - "produse inovative, sănătoase, de cea mai bună calitate și care corespund cerințelor pieței", după cum arată USAMV.

Printre realizările proiectelor de licență din acest an, care vor fi prezentate în cadrul expoziției, se găsesc brânza telemea din lapte de capră cu adaos de mărar, berea cu cireșe, specialități de ciocolată - praline, iaurt cu adaos de cotlet haiducesc, pâine din făină integrală cu ingrediente funcționale, salam afumat de pește cu proteină de soia, sisteme moderne de ambalare a berii - Bag in Box, distilate din vin învechite prin metode moderne, cremă de unt cu ulei de palmier, covrigei cu tărâțe și rozmarin și multe altele.

Etichete
Comenteaza