Bica, arestat pentru luare de mită, singurul prieten al proprietarilor firmei de transport Fany care avea cheia de la apartamentul lor

Bica, arestat pentru luare de mită, singurul prieten al proprietarilor firmei de transport Fany care avea cheia de la apartamentul lor
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica, este singurul dintre prietenii soţilor Cadar care avea cheia de la apartametnul pus la dispoziţia acestora. Asta reiese din declaraţia celor doi soţi, audiaţi astăzi ca martori în dosarul în care Bica este acuzat de luare de mită. Interesant este şi faptul că cei doi soţi, care au şi un copil la şcoală, locuiau într-un alt apartament, al părinţilor lui Ştefan Cadar, iar apartamentul respectiv, mobilat şi utilat, rămăsese gol, la dispoziţia prietenilor celor doi.

 

Ştefan cadar şi soţia sa şi-au făcut concediile cu familia Bica, fapt acceptat de cei doi soţi, care spun că sunt în relaţii apropiate, de familie, cu Bica. Procurorii spun că soţii Cadar au plătit concediile soţilor Bica, însă aceştia au negat azi, în faţa instanţei, acest aspect: "fiecare şi-a plătit concediul", au spus ei.

 

Ştefan Cadar este proprietarul firmei de transport Fany, care asigură transportul în comun între Cluj-Napoca şi Floreşti. procurorii susţin că vicepreşedintele CJ nu şi-a plătit vacanţa. "Nelipsit de interes ar fi arătat că, pentru deplasarea şi cazarea în Austria, inculpatul Radu Bica nu a fost nevoit să cheltuie niciun ban, minivacanţa fiindu-i asigurată, atât pentru el, cât şi pentru familia acestuia, de martorii Ştefan Cadar şi Olezia Cadar, patronii firmei de transport Fany, societate aflată în relaţie contractuală cu Consiliul Judeţean Cluj, fiind câştigătoarea unei licitaţii de transport judeţean de persoane pe ruta Cluj-Napoca - Floreşti, contract ce a fost prelungit în acest an de CJ", se precizează în rechizitoriul întocmit de procurori.

Amintim, când a fost reţinut de procurori, Bica ieşea dintr-un apartament de pe strada Teodor Mihaly, despre care a spus că i-a fost pus la dispoziţie cu titlu gratuit de către amicul său Ştefan Cadar.

 

Etichete
Comenteaza