Biciclist băut, lovit în plin de un autoturism. A sărit în faţa maşinii

Biciclist băut, lovit în plin de un autoturism. A sărit în faţa maşinii
O persoană a fost rănită joi seara într-un accident de circulaţie. Victima, un biciclist, se afla sub influenţa alcoolului.

Potrivit dej24.ro, accidentul s-a petrecut pe o stradă din Gherla, loc unde şoferul unui autoturism a izbit în plin un biciclist. Martorii au relatat că biciclistul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a sărit în fața mașinii, șoferul acesteia nereușind să-l evite, deși a frânat puternic.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a precizat că, potrivit primelor verificări, "un bărbat de 44 de ani din municipiul Gherla, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe trotuar, pe strada Mihai Eminescu din localitatea de domiciliu, a efectuat un viraj pentru a traversa partea carosabilă, fără a se asigura, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 48 de ani din localitatea Cuzdrioara". 

Poliţiştii au constatat că bărbatul de 44 de ani se afla sub influenţa alcoolului. În urma impactului, bărbatul aflat pe bicicletă a fost trântit la pământ, fiind transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare. 

Oamenii legii au demarat cercetările în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul rutier.

 

Comenteaza