Bilanț de Rusalii pe autostrăzi: 15 vitezomani, prinși de polițiști. Unul, pe autostrada Transilvania

Bilanț de Rusalii pe autostrăzi: 15 vitezomani, prinși de polițiști. Unul, pe autostrada Transilvania
15 vitezomani au fost depistați astăzi în trafic de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române. Aceștia rulau cu viteze excesive, pe autostrăzi, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Duminică, polițiștii au depistat pe Autostrada Transilvania, la km. 15, un conducător auto, de de 20 de ani, din județul Alba, care circula cu viteza de 181 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce, pentru 90 de zile.

De asemenea, pe Autostrada A1, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat 4 conducători auto care au depășit limita legală de viteză.

Un bărbat, de 40 de ani, din județul Sibiu, a fost înregistrat de aparatul radar conducând pe Autostrada A1 Râmnicu Valcea - Deva, cu viteza de 190 km/h.

După doar 2 minute, alți doi conducători auto, din județul Timiș și din București, au fost depistați încălcând limita legală de viteză, ambii deplasându-se cu 185 km/h, și, tot pe Autostrada A1, aparatul radar a înregistrat un șofer, de 32 de ani, din județul Sibiu, care se deplasa cu 183 km/h.

Cei patru șoferi s-au ales cu câte o amendă de 2.900 de lei, fiindu-le reținut și permisul de conducere pentru 90 de zile.

Cei mai mulți vitezomani au fost depistați, astăzi, pe Autostrada A2. Șapte dintre aceștia au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.305 lei și le-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.

Astfel, un bărbat, de 30 de ani, din Constanța, circula pe Autostrada A2 București - Constanța, cu 188 km/h.

Astfel, pe Autostrada Soarelui, au fost fost înregistrați de aparatul radar, doi bărbați, de 42 și 48 de ani, din județele din Iași și Buzău, în timp ce se deplasau cu 181 km/h.

Tot pe A2, a fost depistat un bărbat, din Ilfov, în vârstă de 37 de ani, care conducea cu 188 km/h, iar după doar 2 minute, un alt șofer, de 49 de ani, din București, conducea cu 187 km/h.

Radarul de pe Autostrada Soarelui, a mai fost înregistrat doi bărbați, de 22 și de 35 de ani, din Brăila și Slobozia, în timp ce se deplasau cu 194 km/h, respectiv cu 224 km/h.

De asemenea, pe Autostrada A3, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat 4 persoane care conduceau cu viteză excesivă.

La ora 12:01, un bărbat, de 25 de ani, din București, a fost surprins de aparatul radar pe Autostrada A3 București -Brașov, Calea 1, în timp ce se deplasa cu 219 km/h.

Acesta fost sancționat contravențional cu amenda de 2.900 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce, pentru 90 de zile.

Un alt bărbat, de 34 de ani, din București, a fost depistat de polițiști, conducând o motocicletă pe Autostrada A3 București -Brașov, cu 183 km/h.

Motociclistul a fost sancționat contravențional cu amenda de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce, pentru 90 de zile.

O oră mai târziu, la 13:04, la km. 21 al Autostrăzii A3 București -Brașov, Calea 1, un bărbat, de 21 de ani, din Prahova, circula cu 232km/h.

A fost sancționat contravențional cu amenda de 2.900 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce, pentru 90 de zile.

Poliția Română continuă acțiunile pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor de circulație. Reamintim că viteza excesivă este printre principalele cauze generatoare de accidente rutiere.

 

Comenteaza