Video Bilanțul unei noi ediții de mare succes a Florești Fest: peste 30.000 de participanți / Primarul Pivariu: „Sky is the limit”

Bilanțul unei noi ediții de mare succes a Florești Fest: peste 30.000 de participanți / Primarul Pivariu: „Sky is the limit”
| Foto: Facebook.com/FlorestiFest

Sfârșitul săptămânii trecute a adus multe momente de distracție, relaxare și bucurie, indiferent de vârstă, în cea mai mare comună din țară.

Edilul Bogdan Pivariu a spus, la ZIUA LIVE, că la ediția din acest an a Florești Fest au participat peste 30.000 de persoane, fiind cel mai mare festival organizat vreodată în comuna clujeană.

A fost un eveniment reușit. A fost cea de-a doua ediție. Astfel, am organizat cel mai mare mare festival vreodată în Florești, respectiv depășind peste 30.000 de oameni. A fost un eveniment reușit. Nu au fost probleme de natură organizatorică, nici de alte feluri, pentru că a fost multă voie bună.

Am văzut un Florești educat, un Florești pregătit pentru altceva, un Florești care știe să petreacă și să respecte lucrurile din jur, așa cum s-a făcut apel de către organizatori, la petrecerea timpului de calitate, împreună și foarte, foarte important să ne bucurăm unii de ceilalți.

Încă o dată, a fost cel mai mare festival organizat vreodată în Florești, peste 30.000 de oameni. Pe această cale le mulțumesc tuturor pentru că au înțeles că avem multe de oferit la noi acasă și încă o dată am arătat că suntem cea mai tânără și educată populație din România”, a declarat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Limita este cerul la Florești

„Ne-am așteptat la acest număr de participanți. Inclusiv în satul Luna de Sus a crescut față de anul trecut numărul participanților. La fel și în Parcul Poligon. Lucrurile au decurs conform așteptărilor. După fiecare eveniment organizat, noi avem ședințe și întotdeauna tindem spre mai bine, mai ales în cadrul acestor evenimente așa cum se spune: «Sky is the limit» (limita este cerul - n.red.), adică întotdeauna putem mai mult, mai frumos, mai bine, cum sigur va fi la următoarea ediție”, a mai spus primarul Floreștiului.

Comenteaza