Biletele la concertul Goran Bregovic, pe terminate

Biletele la concertul Goran Bregovic, pe terminate
În ajunul aşteptatului concert de azi mai erau doar câteva zeci de bilete. Iau drumul Clujului pentru eveniment români din toată Transilvania.

Goran Bregovic (foto) şi Wedding and Funeral Band se întorc în recital la Cluj astăzi, de la ora 20:00, după trei ani de la primul asemenea eveniment găzduit tot de Sala Sporturilor "Horia Demian".

"S-au vândut aproape toate biletele, în număr de aproximativ 3.000. Mai sunt câteva zeci; dacă nu se epuizează până la ora concertului, se vând la Iulius Mall sau la intrare", a declarat Călin Zereş, director BLT la Amprenta Advertising, organizator al evenimentului. Au rezervat bilete fani ai artistului din zona Mediaş, Alba Iulia sau Bistriţa. Echipa lui Goran Bregovic este formată din 13 persoane, iar cea a artiştilor din deschidere, trupa Relu & The Zuralia Orchestra, reuneşte patru solişti, două dansatoare şi 12 instrumentişti. A fost înfiinţată în 2011 şi interpretează multe genuri muzicale, de la gipsy la jazz, muzică orientală, folclor, dar şi pop sau reggae. De asemenea, vor mai veni la concertul de la Cluj patru specialişti din echipa tehnică.

"Au cerut nişte condiţii absolut normale: hotel de minim 4 stele, sugerat 5 stele, precum şi să li se asigure la scenă şi în culise apă, snacks şi fructe", a dezvăluit organizatorul. Programul artiştilor a cuprins un concert duminică seara la Târgu Mureş. În Cluj aceştia vor fi cazaţi la Grand Hotel Italia. Ei nu vor rămâne la Cluj după concert, Goran Bregovic urmând să plece după aceea la Bucureşti.

 

 

Comenteaza