Bloggerii învaţă despre "mecanismele socio-psihologice" pe Facebook de la Dâncu şi David

Bloggerii învaţă despre
Un sociolog şi un psiholog, cunoscuţii Vasile Dâncu şi Daniel Davod, le vorbesc bloggerilor clujeni despre mecanismele socio-psihologice pe Facebook, twitter şi alte social media, într-o întâlnire organizată în 3 decembrie la Casa TIFF.

"Am invitat să vorbească doi adevărați specialiști în domeniile lor, un psiholog și un sociolog, pentru a oferi o viziune comprehensivă asupra psihologiei rețelelor de socializare și a mecanismelor sociologice ale universului 2.0", spun cei doi bloggeri organizatori. "Vom pătrunde, așadar, în psihicul uman și vom diseca dimensiunea socială pentru a afla ce se ascunde în spatele comportamentului nostru într-o lume care a dus comunicarea la un alt nivel. Suntem onorați că domnul Vasile Dâncu și domnul Daniel David au găsit timp în programul lor încărcat și au acceptat invitația de a vorbi la ON/OFF 5 și suntem convinși că vor oferi celor de față o experiență interdisciplinară unică.

"Din On în Off" este un eveniment organizat de doi bloggeri - Alina Crâncău şi Răzvan Dragoş - şi a ajuns la a cincea ediţie. Intrarea este liberă iar evenimentul începe la ora 19. Vezi detalii pe blogul celor doi

 

Comenteaza