Boagiu: Execuţia autostrăzii Nădlac-Arad începe în august

Boagiu: Execuţia autostrăzii Nădlac-Arad începe în august
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat, vineri, după o vizită pe autostrada Timişoara-Arad, că autostrada Nădlac-Arad va intra în faza de execuţie la finalul lunii august, însă pe tronsonul Timişoara-Lugoj există probleme cauzate de "contestatari de profesie".

Boagiu a afirmat că, din informaţiile neoficiale pe care le are, proiectarea tronsonului de autostradă Nădlac-Arad este pe cale să fie finalizată, urmând ca la finele lunii august acesta să intre în execuţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Pe Arad-Nădlac, din informaţiile pe care le avem neoficial, pentru că încă nu ne-au informat constructorii, eu ştiu că sunt într-o fază avansată cu proiectarea. Ne aşteptăm ca până la finalul lunii august să aibă proiectarea deja făcută, să intre în execuţie", a spus Boagiu.
În ceea ce priveşte tronsonul de autostradă Timişoara-Lugoj, ea a afirmat că acest contract întâmpină probleme din cauza unor "contestatari de profesie" şi că se aşteaptă decizia CNSC pentru a fi începute lucrările.

"Pe tronsonul Timişoara-Lugoj există o problemă cu o contestaţie făcută de contestatari de profesie. Dacă vă uitaţi la firmele care au făcut contestaţia, veţi vedea că sunt firme care şi-au făcut o meserie din a contesta lictaţiile. Avem unul din tronsoane care este încă la CNSC. Aşteptăm decizia CNSC pentru a semna şi pe acest tronson", a afirmat ministrul Transporturilor.

Comenteaza