Boc: "e bine că avem orizontul de aşteptare 1 iunie, şi relaxarea restricţiilor de Paşti era absolut necesară pentru societate"

Boc: "e bine că avem orizontul de aşteptare 1 iunie, şi relaxarea restricţiilor de Paşti era absolut necesară pentru societate"

Primarul Clujului, Emil Boc, îi îndeamnă pe oameni să respecte regulile impuse în pandemie, însă este de acord că autorităţile centrale trebuie să vină cu măsuri de relaxare şi de ajutorare a sectoarelor economice şi sociale care suferă de pe urma acestei siutaţii.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Există o cale de mijloc de aici. Am fost cooptaţi în grup, Aosciaţia Municipiilor din România, pe care o reprezint, am avut discuţii şi cu premierul, noi să fim cooptaţi în acest grup de lucru care stabileşte măsurile pentru domeniul cultural şi de evenimente şi am convingerea că, nu într-o perioadă foarte îndepărtată, vor apărea şi acele condiţii, că va fi un concert test, că vor fi alte modele de natură. Într-o lună vor apărea rezultatele concertului de la Barcelona şi vom vedea care sunt, după aceea ne vom face treapta următoare. Lucrurile merg în această direcţie şi pentru evenimente şi pentru Horeca, e bine că premierul a dat acest orizont de aştetpare de 1 iunie, şi relaxarea restricţiilor de Paşti, era absolut necesar pentru societatea românească. La Cluj lucrăm în fiecare zi pentru Horeca, evenimente... Oserul, este avută în vedere deschiderea, acum trebuie să ţinem pumnii strânşi şi să alergăm aceste două luni, aprilie şi mai. Trebuie să ne uităm la cei ce o duc greu, trebuie să ne uităm la această componentă şi la cea economică. Invit toţi clujenii să facă bine, e importantă solidaritatea în aceste vremuri", a declarat Emil Boc, la ZIUA LIVE.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza