Boc, la muncă în timpul furtunii de duminică: "Eu am primit Codul Roșu în momentul derulării. Eram în Primărie”

Boc, la muncă în timpul furtunii de duminică: "Eu am primit Codul Roșu în momentul derulării. Eram în Primărie”
| Foto: expresmagazin.ro

Edilul Clujului spune că încă se intervine pentru îndepărtarea stricăciunilor şi repararea acestora, acolo unde este cazul, după furtuna de duminică.

”Absolut incredibilă. Eu eram chiar la Primărie la momentul în care a avut loc vijelia aia. Au fost căderi de arbori, două acoperișuri afectate la două școli. Cea mai mare problemă este la Lucian Blaga, unde am intervenit de urgență, pentru că a fost ras acoperișul.  Arborii au căzut cei mai mulți în Gheorgheni, în zona central, în Grigorescu, în Plopilor și Grigorescu. Pe strada Câmpului nu a fost niciun picur de ploaie.  Am mobilizat 120 de oameni după vijelia asta, pentru tăierea și încărcarea arborilor.Eu am primit Codul Roșu, în momentul derulării. Eram în Primărie”, a spus primarul Emil Boc, la un post de radio local. 

Edilul a declarat că tomograful care poate diagnostica copacii cu risc de rupere, pe care Primăria Cluj-Napoca a dat 30.000 de euro, poate fi folosit dar în condiţii normale, ori furtun a venit "pe nepusă masă" şi au fost rupți și copaci sănătoși. 

Etichete
Comenteaza