Boc le-a adus dulciuri vârstnicilor de la căminul de bătrâni din Cluj. "Ne vedem şi la Crăciun!"

Boc le-a adus dulciuri vârstnicilor de la căminul de bătrâni din Cluj.
Cei peste 100 de vârstnici de la singurul centru de bătrâni din judeţ administrat de o autoritate publică sunt băgaţi în seamă de Paşte şi de Crăciun: azi Boc le-a adus dulciuri şi promite că vine şi de Crăciun, dar nu şi până atunci.

Rar se întâmplă ca o persoană publică să-i bage în seamă, după cum spun chiar ei: de Paşte şi de Crăciun apar ba un primar - azi a fost Emil Boc, în anii trecuţi a fost Sorin Apostu - ba nişte fotbalişti - anul trecut au fost vizitaţi de "Şepcile roşii". Între timp, însă, ocazional sunt vizitaţi de câte o firmă sau de elevii unei şcoli.

Daniela Sâncrăian lucrează la centrul de vârstnici de opt ani. "Doar de sărbători mai vine cineva pe aici", spune ea. Una dintre bătrânele care aşteptau cuminţi la patul lor ordonat ca Boc să treacă pe la ele cu pachetul de alimente a izbucnit în lacrimi după ce primarul i-a transmis o banală urare de sănătate. "Plânge de bucurie", explică o asistentă. "Plânge că i-a urat domnul Boc să-i dea Dumnezeu sănătate".

După ce au primit pachetele cu alimente, bătrânii au putut doar să se uite la ele: nu au avut voie să mănânce ce au primit, pentru că le strica pofta de mâncare - prânzul era programat la ora 14, o oră mai târziu decât normal, din cauza vizitei lui Boc. În plus, mulţi sunt diabetici. "O să dăm dulcuirile copiilor", spune unul dintre ei.

Vezi imagini:


Etichete
Comenteaza