Update Boc, nervos în centrul Clujului

Boc, nervos în centrul Clujului
Spectacolele de folclor se desfășoară în centrul orașului | Foto: Tamas Szabo

Luni, în jurul orei 14.00, primarul Emil Boc a plecat de la primărie și și-a făcut apariția în Piața Unirii, piața centrală a orașului, unde pregătirile erau în toi, pentru cea de-a zecea ediție a Zilelor Culturale Maghiare.

UPDATE: "Au fost câteva activități administrative pe care le-am observat. Nu trebuie să fac publice toate nemulțumirile mele. Au fost, într-adevăr, câteva lucruri care m-au deranjat, le-am rezolvat pe unele. Sunt câteva care se rezolvă într-un timp scurt, altele pe termen mai lung, evident că cele pe termen scurt s-au rezolvat”, a explicat Emil Boc, la ZIUA LIVE.

------------------------------------------------------------------

După câteva minute de observație, primarul Emil Boc a început să scrie mesaje și să dea insistent telefoane fiind vizibil nemulțumit, vorbind apoi și cu doi polițiști locali aflați în zonă.

Surse din cadrul Poliției Locale Cluj aflate la fața locului au confirmat faptul că primarul a fost iritat de zgomotul prea mare produs de repetițiile care se desfășurau în acele momente pe scena amplasată în Piața Unirii. Acesta le-ar mai fi ordonat polițiștilor locali să ceară organizatorilor să dea volumul mai încet, conform dcnews.ro.

Comenteaza