Boc, nou apel către clujeni de a sta acasă: "Mă bucur să văd că generația millennials a înțeles acest lucru"

Boc, nou apel către clujeni de a sta acasă: "Mă bucur să văd că generația millennials a înțeles acest lucru"

Edilul Clujului a spus că este "extrem de încântat" să vadă că “generația millennials” a înțeles că, în această perioadă, statul acasă este cea mai bună formă de protecție.

P“Statul acasă este cea mai bună formă de protecție. (…) Mă bucur să văd că generația asta, millenials, a înțeles acest lucru. Nu am mai văzut întâlniri în grupuri mari, nu am mai văzut prezențe, chiar înainte de închchiderea cafenelelor, a barurilor, deci au dat semn de responsabilitate, eu sunt extrem de încântat să văd asta’’, a spus Emil Boc, la Napoca FM.

Primarul a transmis un nou apel clujenilor de a respecta recomandările autorităților pe perioada pandemiei, pentru ca situația să poată fi ținută sub control și depășită.

 “Ajutați-ne să putem ajuta pe toata lumea! Stăm acasă, cu recomandare maximă pentru cei care sunt de vârsta a treia, ceilalți, eliminați întâlnirile care nu sunt necesare, rezumați-vă la strictul necesar, pentru că este cea mai important formă de protecție individuală și colectivă.

Acest lucru este simplu și dacă îl respectăm cu toții putem ține sub control și trecem prin perioada asta și din nou o să ne vedem în Piața Unirii din Cluj-Napoca, și la Tiff, și la Untold, și la Jazz in the Park, și la alte activități. Deocamdată nu știm ce va fi cu ele, nu sunt anulate oficial, dar vom vedea în funcție de evoluția situației", a precizat Emil Boc.

Comenteaza