Boxi, arestat preventiv. A fugit 3 luni de poliţie, după ce a distrus 3 maşini

Boxi, arestat preventiv. A fugit 3 luni de poliţie, după ce a distrus 3 maşini
Ionel Rostaș este urmărit de polițiștii clujeni

Boxi, autorul accidentului din Sânnicoară, din aprilie 2019, în urma căruia trei mașini au fost distruse și o persoană rănită, a fost prins de polițiștii clujeni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Ionel Rostaș, alias Boxi, în vârstă de 28 de ani, a fost de despitat, în 31 iulie 2019, în Piața Mihai Viteazu. La vederea organelor de poliție, bărbatul a fugit. Pentru prinderea lui au fost mobilizate echipaje din cadrul Biroului Rutier, Biroului Drumuri Naționale și Europene și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar în jurul orei 01:15 a fost depistat. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințare și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Boxi, căutat din aprilie. A provocat un accident în Sânnicoară

În 27 aprilie 2019, trei autovehicule au fost implicate într-un accident în Sânnicoară, pe fondul nepăstrării distanței în mers. După impact, ambele autoturisme au ieșit de pe partea carosabilă, prin partea stângă, după ce au intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar din sens opus, și s-au răsturnat. O persoană a fost rănită. Șoferul vinovat a părăsit locul accidentului.

Ulterior, autorul accidentului a fost identificat în persoana lui Ionel Rostaș, alias Boxi, iar polițiștii au confirmat că nu posedă permis de conducere. Oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia și au atenționat cetățenii că bărbatul este foarte periculos și violent. 

 

Comenteaza