Braconier, prins de poliţişti. Ce amendă a primit

Braconier, prins de poliţişti. Ce amendă a primit
Un harghitean a fost prins de poliţiştii clujeni pentru furtul de material lemnos, în urma unei acţiuni de prevenire şi sancţionare a infracţiunilor silvice.

Bărbatul de 47 de ani din judeţul Harghita a fost depistat transportând într-o utilitară, fără documente de provenienţă şi transport, aproximativ 27 de metri cubi de material lemnos.

Braconierul a fost prins de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunală Gilău, miercuri, pe DJ107P.

"Cei aproximativ 27 de metri cubi de material lemnos, în valoare de circa 4.000 lei, au fost ridicaţi în vederea confiscării şi predaţi Ocolul Silvic Someşu Rece", a precizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Cluj, într-un buletin de presă.

În cadrul aceleiaşi acţiuni de prevenire şi sancţionare a infracţiunilor silvice, poliţiştii au depistat aproximativ 13 metri cubi de material lemnos, abandonaţi pe raza localităţii Valea Drăganului.

În acest caz, momentan se efectuează cercetări pentru stabilirea provenienţei acestuia şi luarea măsurilor legale care se impun. Împreună, cei 40 de metri cubi de material lemnos confiscat de poliţişti valorează 5000 de lei.

 

 

 

Comenteaza