Brazilian, bătut cu pumnii și jefuit în trenul Sighetu Marmaţiei - Cluj Napoca

Brazilian, bătut cu pumnii și jefuit în trenul Sighetu Marmaţiei - Cluj Napoca

Un cetățean brazilian a fost agresat fizic și jefuit în timp ce se afla într-un tren pe ruta Sighetu Marmației – Cluj Napoca, totul pentru un telefon mobil pe care îl avea asupra sa.

Două persoane, pe care brazilianul nu le cunoștea, au început sa-l atace cu pumnii și l-au strâns de gât pentru a-i fura telefonul care valorează o sută de euro, potrivit news.ro.

Evenimentul nefericită s-a petrecut vineri seara, 7 aprilie. După ce a fost tâlhărit, brazilianul a reclamat cele întâmplate la Poliția Transporturilor din Cluj-Napoca. Acesta le-a spus polițiștilor că două persoane necunoscute l-au atacat în timp ce se afla în tren, după Stația CFR Valea Vișeului.

„În cauză, au fost efectuate verificări de către poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Maramureş în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei, iar în urma activităţilor informativ-operative au fost identificaţi făptuitorii ca fiind doi tineri de 19 şi 27 din Valea Vişeului. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi furt calificat”, a transmis Poliția Județeană Maramureș.

Polițiștii au găsit asupra bărbaților suspecți telefonul cetățeanului brazilian.

Comenteaza