Bunătățile clujenilor trec granița județului! Unde ajunge Târgul „Produs de Cluj”

Bunătățile clujenilor trec granița județului! Unde ajunge Târgul „Produs de Cluj”
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu „Carolina Mall”, organizează Târgul Produs de Cluj la Alba Iulia. 

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, evenimentul se va desfășura în parcarea complexului comercial amintit, între 15 și 17 septembrie, cu un program cuprins între orele 10:00 și 22:00.

Alba Iulia revine în circuitul Produs de Cluj grație unei colaborări public-privat pe care o putem numi ca fiind una de excepție. Suntem încântați atât de revenirea la Alba Iulia, cât și de faptul că am primit invitația de a organiza aici un târg pe formaul tradițional al proiectului nostru. Credem cu tărie că este nevoie de târguri care să promoveze produsele tradiționale”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Manifestarea de la Alba Iulia va reuni parteneri tradiționali ai Asociației Produs de Cluj, organizatorul târgurilor destinate micilor întreprinzători locali din domeniul artizanatului și preparatelor culinare specifice zonei. Aceștia vor oferi publicului vizitator produse alimentare și obiecte meșteșugărești realizate în bucătăriile și atelierele proprii, de la pâine și dulciuri de casă , la costume populare și podoabe lucrate de mână .

Vizitatorii târgului se vor putea delecta la spectacolele de folclor și concertele de muzică ușoară susținute zilnic de artiști consacrați, ori vor putea petrece timp cu întreaga familie la terasa de alimentație publică sau în parcul de distracții a cărui vedetă este roata panoramică.

Comenteaza