Bunicuţa agent secret ar putea primi diplomă de merit din partea lui Boc VIDEO

Bunicuţa agent secret ar putea primi diplomă de merit din partea lui Boc VIDEO
Femeia care a devenit eroină peste noapte după ce a reuşit să anihileze la mijlocul lunii trecute o reţea de trei hoţi de portofele ar putea fi premiată pentru spiritul civic dovedit de către primarul Emil Boc.

La propunerea unuia dintre cei mai activi consilieri locali, aceasta ar putea primi o diplomă de merit şi o insignă. Pentru ca iniţiativa să se transforme în realitate, trebuie întâi aprobată în plenul Consiliului Local, consilierul susţinând că va aduce această chestiune în discuţie la următoarea adunare a deliberativului clujean.

"Propun acordarea unei diplome de merit și a unei insigne pentru a ne exprima admirația
pentru curajul și exemplul de civism de care a dat dovadă doamna care, în urmă cu o lună de zile, a surprins în flagrant pe cei trei hoți de portofele de pe linia 35. Consider că este util pentru comunitatea locală ca primarul, cu sprijinul Consiliului Local, să facă un obicei din a remarca
și a premia pe acei cetățeni care sunt un exemplu pentru clujeni"
, se arată în solicitarea trimisă.

În februarie, o doamnă în vârstă, supranumită "bunicuţa agent secret" şi "bunicuţa 007", a reuşit să demaşte trei hoţi care furau din buzunarele călătorilor unui autobuz CTP care circula pe linia 35. Femeia i-a surprins pe cei trei în plină acţiune şi, dând dovadă de curaj şi de un extraordinar spirit civic, a avertizat-o pe o tânără că a fost furată. Ceilalţi călătotri s-au mobilizat şi ei şi i-au cerul şoferului să nu deschidă uşile autobuzului,a cesta din urmă alertând mai departe Poliţia.

Comenteaza