Ca la curse pe drumul Sf. Ioan din Cluj! Cinci șoferi au rămas pietoni după ce au "speriat" radarul

Ca la curse pe drumul Sf. Ioan din Cluj! Cinci șoferi au rămas pietoni după ce au "speriat" radarul

Polițiștii rutieri au acționat joi în Cluj-Napoca pentru prevenirea principalelor cauze generatoare a accidentelor rutiere și asigurarea unui climat rutier sigur.

Cinci șoferi au fost depistați de polițiști circulând ca la curse, joi după-amiază, pe Drumul Sfântul Ioan. 

Potrivit IPJ Cluj, în jurul orei 15.20, un conducător auto a fost înregistrat cu aparatul radar pe strada Drumul Sfântul Ioan, în timp ce rula cu autoturismul având viteza de 109 km/h.

Ulterior, în jurul orei 15.55, un alt conducător auto a fost înregistrat pe aceeași stradă, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 114 km/h.

Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 1305 lei, fiindu-le totodată suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioada de 90 de zile.

În jurul orei 16.30, aparatul radar a înregistrat viteza de 129 de km/h a unui autoturism condus de un bărbat pe același tronson de drum, acestuia fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile și aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1305 lei.

Alți doi conducători auto care se deplasau cu autoturismele pe strada Drumul Sfântul Ioan au fost sancționați contravențional cu amenzi de 1305 lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, fiind susprinși cu aparatul radar circulând cu viteza de 102 km/h, respectiv 118 km/h.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...