Ca-n filme: s-a enervat în trafic şi a scos pistolul. Descoperirea poliţiştilor

Ca-n filme: s-a enervat în trafic şi a scos pistolul. Descoperirea poliţiştilor
Un conflict verbal în trafic s-a transformat într-o scenă desprinsă parcă din filme. Duminică după-masa, un bărbat a fost ameninţat cu un pistol de un necunoscut.

La ora 18:32, un clujean de 27 de ani a reclamat poliţiştilor că ar fi fost ameninţat în trafic, pe strada Câmpului, cu un pistol.

Din cercetări a reieşit faptul că în urma unui conflict verbal în trafic, acesta ar fi fost într-adevăr ameninţat de un alt conducător auto, pe care nu îl cunoştea şi care a părăsit ulterior locul faptei, cu ceea ce părea a fi un pistol. Poliţiştii au stabilit că arma deţinută de tânăr era de fapt o brichetă în formă de pistol, care a fost depistată pe strada Mehedinţi, unde a fost aruncată de către proprietar după incident.

La scurt timp după, autorul atacului, un tânăr de 21 de ani din Cluj-Napoca, a fost prins, însă reclamantul nu a dorit să formuleze plângere pentru comiterea infracţiunii de ameninţare.

Poliţiştii precizează că tânărul a fost sancţionat contravenţional de poliţişti pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Comenteaza