News alert CADAVRU uman incendiat găsit într-o comună din Cluj. Medicina legală va efectua expertiza

CADAVRU uman incendiat găsit într-o comună din Cluj. Medicina legală va efectua expertiza

Polițiștii clujeni au deschis o anchetă după ce un cadavru uman care era carbonizat a fost găsit, în seara de duminică, 9 iulie, în apropierea localității Tureni din județul Cluj. 

”La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că într-o zona din proximitatea localității Tureni ar fi fost găsit un cadavru uman, care ar fi ars.

În baza sesizării, s-a constituit o echipă operativă, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Secției 9 Poliție Rurală Turda, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă”, a transmis IPJ Cluj într-un comunicat de presă.

Cauza decesului urmează a fi stabilită după efectuarea necropsiei. În acest caz, polițiștii din Cluj au deschis o anchetă pentru a stabili în ce circumstanțe a avut loc decesul.

”Pentru stabilirea cauzei decesului, cadavrul a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, unde va fi efectuată expertiza medio-legală.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care ar fi avut loc decesul persoanei”, a mai precizat IPJ Cluj.

Comenteaza